Zdravím, hodlám si pořídit první NB. Využítí škola, filmy, hudba a aby zvládl i nějakou tu novější hru. A hlavně aby mi pár let vydržel. Cenově jsem se chtěl vejít do 25 000Kč, ale po dlouhém pátrání jsem narazil na tento kousek
[ ODKAZ ]
Je sice dražší, ale zdá se mi, že za tu výbavu to stojí.
Jediné, co se mi nelíbí je OS Vista. Raději bych XP.
Vůbec ale netuším, jak je to u Asusu s kvalitou...
Napiště prosím vaše zkušenosti, postřehy, popřípadě poraďte nějakou alternativu.
Děkuji.
ASUS F3SV-AP202C
-
mala_holka_s_prakem
- občas něco napíše
Do asusu nechod
Mám notebook Asus V1J, je po reklamaci desky, procesoru, DVD, baterie a displaye. V pořádku je cca 1 měsíc. Fungoval zcela běžně (až na jeho neustálé přehřívání), až do dnešního rána. Asus už nikdy, teď zkusim MSI
Nevite někdo co dělat když : Standardně jsem zapula notebook, objeví se mi obrázek Asusu, pak taková ta blikající čárka a následně se mi vypne display a nelze zapnout. Do BIOSU se dostanu. Při vložení CD XP, kdy jsem si myslela, že bych dala systém opravit se mi také po chvilce vypne - ve chvíli, kdy chce zkontrolovat nynější nastavení.
Do nouzového režimu se nedostanu a vytažení baterie nepomohlo
Můžu Vás požádat o radu ?
Díky
Také přeji vše nejlepší do nového roku .
Nevite někdo co dělat když : Standardně jsem zapula notebook, objeví se mi obrázek Asusu, pak taková ta blikající čárka a následně se mi vypne display a nelze zapnout. Do BIOSU se dostanu. Při vložení CD XP, kdy jsem si myslela, že bych dala systém opravit se mi také po chvilce vypne - ve chvíli, kdy chce zkontrolovat nynější nastavení.
Do nouzového režimu se nedostanu a vytažení baterie nepomohlo
Můžu Vás požádat o radu ?
Díky
Také přeji vše nejlepší do nového roku .
Re: Do asusu nechod
To nebude zrovna zmena vyrazne k lepsimumala_holka_s_prakem píše:Asus už nikdy, teď zkusim MSI
Zpět na „Jaký vybrat notebook“