ASUS F3SV-AP202C

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dolby
občas něco napíše

ASUS F3SV-AP202C

Příspěvekod Dolby » 31 pro 2007 13:01

Zdravím, hodlám si pořídit první NB. Využítí škola, filmy, hudba a aby zvládl i nějakou tu novější hru. A hlavně aby mi pár let vydržel. Cenově jsem se chtěl vejít do 25 000Kč, ale po dlouhém pátrání jsem narazil na tento kousek
http://asus.as/inshop/scripts/group.asp ... level=1015
Je sice dražší, ale zdá se mi, že za tu výbavu to stojí.
Jediné, co se mi nelíbí je OS Vista. Raději bych XP.
Vůbec ale netuším, jak je to u Asusu s kvalitou...

Napiště prosím vaše zkušenosti, postřehy, popřípadě poraďte nějakou alternativu.

Děkuji.

Dolby
občas něco napíše

Příspěvekod Dolby » 31 pro 2007 14:32

A nebo jako další možnost se jeví Barbone W Magic SE HIGH http://eshop.gamasoft.cz/?Mode=Sti&StiId=69610
je o 6tis. levnější a zdá se, že jde o to samé, ale nemohu porovnat Barbone/Asus

xmarek
píše často

Příspěvekod xmarek » 31 pro 2007 14:37

Barbone. Není to ta firma co vyrábí pěnu na holení. :D Sorry to bude, asi Barbus. :oops:

jirka___
občas něco napíše

Příspěvekod jirka___ » 01 led 2008 12:47

Ja byt tebou a chtit notas, ktery nejaky cas vydrzi, tak se radej podivam po nejake jine znacce nez Asus. Treba nejake Vaio, HP nebo IBM by se v te cene najit dalo. Byla by sice o chlup mensi vybava nez u toho tvojeho Asusu, ale zas kvalitnejsi sasi a hlavne v pripade poruchy mnohem lepsi servis.

mala_holka_s_prakem
občas něco napíše

Do asusu nechod

Příspěvekod mala_holka_s_prakem » 01 led 2008 13:08

Mám notebook Asus V1J, je po reklamaci desky, procesoru, DVD, baterie a displaye. V pořádku je cca 1 měsíc. Fungoval zcela běžně (až na jeho neustálé přehřívání), až do dnešního rána. Asus už nikdy, teď zkusim MSI

Nevite někdo co dělat když : Standardně jsem zapula notebook, objeví se mi obrázek Asusu, pak taková ta blikající čárka a následně se mi vypne display a nelze zapnout. Do BIOSU se dostanu. Při vložení CD XP, kdy jsem si myslela, že bych dala systém opravit se mi také po chvilce vypne - ve chvíli, kdy chce zkontrolovat nynější nastavení.
Do nouzového režimu se nedostanu a vytažení baterie nepomohlo
Můžu Vás požádat o radu ?
Díky
Také přeji vše nejlepší do nového roku .

Puppy
guru

Re: Do asusu nechod

Příspěvekod Puppy » 01 led 2008 13:27

mala_holka_s_prakem píše:Asus už nikdy, teď zkusim MSI
To nebude zrovna zmena vyrazne k lepsimu ;-)

Dolby
občas něco napíše

Příspěvekod Dolby » 01 led 2008 23:44

Nakonec jsem našel dalšího kandidáta, HP Pavilion dv6690 http://www.kuptonawebu.cz/det/notebook- ... 7-gv263ea/ máte s ním někdo nějaké zkušenosti?

Zpět na „Jaký vybrat notebook“