Acer Aspire 5920G (Santa Rosa +GF8600M GT) - zkušenosti
Oddily na HDD
Zdravim, hodlam jit brzy do tohoto stroje a chtel jsem se zeptat zda nekdo zkoumal k cemu jsou ty dva skryte oddily na HDD. Mel jsem ho doma jen zbezne pro zakaznika na prodej a tim padem jsem nemohl disk preformatovat. Je tam prvni oddil 10GB,tam predpokladam ze jsou zalohy CZ SK a EN Vist, pak dvakrat cca 100GB oddil (C a D) a potom je na konci jeste jeden oddil co ma cca 3,5GB, ten vubec netusim k cemu slouzi. Muj plan je udelat pri koupi recovery DVD CZ a EN Vist a potom disk udelat v kuse a zrejme tam dam jeste XP. Rad bych se optal jestli uz toto nekdo neresil, nemel jsem silu pcosit celou diskuzi (900 prespevku je vazne moc ) a nerad bych se do budoucna pripravil o funkcni Visty.
Pokud chce nekdo namitnout ze prijdu o moznost Recovery a o moznost preinstalovat system bez ztraty dat na puvodnim disku D, tak to vima pocitam s tim, stejne budu mit v USB boxu jeste zrejme 1TB disk.
Predem diky za kazdou smysluplnou odpoved..
Pokud chce nekdo namitnout ze prijdu o moznost Recovery a o moznost preinstalovat system bez ztraty dat na puvodnim disku D, tak to vima pocitam s tim, stejne budu mit v USB boxu jeste zrejme 1TB disk.
Predem diky za kazdou smysluplnou odpoved..
onne píše:Pokud s tím notesem nebudeš dělat blbiny (taktování apod.) tak to nebude potřeba... Leda že by se ti přebytečně zahříval.. Ale to není na podložku, ale reklamaci
S chladenim nic nemam. Mam NB zapnuty skoro cely den a chcem to skvor ako taku prevenciu, pre istotu nech si trochu aj te vetraciky vydychnu.
Zdarec lidi... znate nekdo tento obchod eshop.kak.cz ???
Nasel jsem tam tnto notebook ACER Aspire 5920G-302G16MN za peknych 22650,- - jine obchody, ceny se pohybuji okolo cca 25000,-
http://eshop.kak.cz/zbozi/ntc310f-acer- ... core-2-du/
Nasel jsem tam tnto notebook ACER Aspire 5920G-302G16MN za peknych 22650,- - jine obchody, ceny se pohybuji okolo cca 25000,-
http://eshop.kak.cz/zbozi/ntc310f-acer- ... core-2-du/