Acer Aspire 5920G (Santa Rosa +GF8600M GT) - zkušenosti
Oddily na HDD
Zdravim, hodlam jit brzy do tohoto stroje a chtel jsem se zeptat zda nekdo zkoumal k cemu jsou ty dva skryte oddily na HDD. Mel jsem ho doma jen zbezne pro zakaznika na prodej a tim padem jsem nemohl disk preformatovat. Je tam prvni oddil 10GB,tam predpokladam ze jsou zalohy CZ SK a EN Vist, pak dvakrat cca 100GB oddil (C a D) a potom je na konci jeste jeden oddil co ma cca 3,5GB, ten vubec netusim k cemu slouzi. Muj plan je udelat pri koupi recovery DVD CZ a EN Vist a potom disk udelat v kuse a zrejme tam dam jeste XP. Rad bych se optal jestli uz toto nekdo neresil, nemel jsem silu pcosit celou diskuzi (900 prespevku je vazne moc ) a nerad bych se do budoucna pripravil o funkcni Visty.
Pokud chce nekdo namitnout ze prijdu o moznost Recovery a o moznost preinstalovat system bez ztraty dat na puvodnim disku D, tak to vima pocitam s tim, stejne budu mit v USB boxu jeste zrejme 1TB disk.
Predem diky za kazdou smysluplnou odpoved..
Pokud chce nekdo namitnout ze prijdu o moznost Recovery a o moznost preinstalovat system bez ztraty dat na puvodnim disku D, tak to vima pocitam s tim, stejne budu mit v USB boxu jeste zrejme 1TB disk.
Predem diky za kazdou smysluplnou odpoved..
onne píše:Pokud s tím notesem nebudeš dělat blbiny (taktování apod.) tak to nebude potřeba... Leda že by se ti přebytečně zahříval.. Ale to není na podložku, ale reklamaci
S chladenim nic nemam. Mam NB zapnuty skoro cely den a chcem to skvor ako taku prevenciu, pre istotu nech si trochu aj te vetraciky vydychnu.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zdarec lidi... znate nekdo tento obchod eshop.kak.cz ???
Nasel jsem tam tnto notebook ACER Aspire 5920G-302G16MN za peknych 22650,- - jine obchody, ceny se pohybuji okolo cca 25000,-
http://eshop.kak.cz/zbozi/ntc310f-acer- ... core-2-du/
Nasel jsem tam tnto notebook ACER Aspire 5920G-302G16MN za peknych 22650,- - jine obchody, ceny se pohybuji okolo cca 25000,-
http://eshop.kak.cz/zbozi/ntc310f-acer- ... core-2-du/