Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Já můžu doporučit czc, mám u nich tuším i jednu reklamaci ze dvou úspěšnou (u té neúspěšné jsem šroubovákem na desce vyryl rýhu, ergo neuznatelné). Jinak ostatní věci mi taky přijdou ok.
Ja mam z ceskych shopov skusenost len z alzy. Zatial som sice nemal ziadnu reklamaciu, ale bratrancovi, kt. mal 1 vadny pixel vymenili notebook, takze zatial nemam dovod im neverit.
Ma niekto skusenosti aj s niekymi slovenskymi shopmi? Ak hej, napiste
s minoretem zkušenost nemám .. alza vždy ok i reklamace ... CZC není špatný, lidé ho chválí nicméně já s ním moc dobré zkušenosti nemám .. 2krát jsem tam objednával a 2krát pokazili objednávku
Já nakupuju v alze většinou jen drobnosti jako paměťové karty, klávesnice, myš, tiskárny atd a v mironetu vždy notebook (celkem 3 už), pár PDA atd, prostě dražší věci, většinou na notebooky jsou levnější a navíc ten předností servis fakt platí, naposledy při nákupu notebooku HP jsem dostala odkaz na stažení certifikátu na předností servis, sice jsem nezkoušela, ale věřím tomu. Mironet je dobrý obchod a není proč se ho bát.
Já nakupuju v Alzasoftu, má dobré ceny a když něco objednám, druhý den to mám. Online vidím co mají na skladě a kolik kusů... vyhovuje mi to. Reklamace zatím v pohodě. Dělám servis PC, takže při dodací lhůtě 24 hod. nemusím mít vlastní sklad a když si založím několik košíků, kde mám vzorové sestavy, ceny se automaticky aktualizují, nepotřebuji ani žádný svůj ceník. Navíc tam pracuje hodně mých bývalých kolegů z Finetu.
Mironet je taky O.K., u některého zboží, jako jsou notebooky a další, má v poslední době lepší ceny.
No jeden z nejlepsich servisu je Cesky servis, velice ochotni a vstricni, jsou partnerem urcitych znacek (tusim, ze HP, Prestigio...), mel jsem notebook v oprave vicekrat a pokazde se to snazili vyresit co nejdriv (cca do 5 dnu max)
ja kupoval na czc tiskarnu a teda nic moc, prvni cekal sem asi mesic a pak me oznamili, ze uz tento typ mit nebudou, nakonec sem ji teda poridil z alfy a tam bez problemu, ale myslim ze se v kvalite prilis nelisi, jak alza/czc/mironet/.. mironet ma sympaticke ceny a jestli je i servis dobry tak bych pri dalsim planovanem nakupu (snad brzy) sel do nej