Internetové obchody
Internetové obchody
Kterému obchodu při koupi notebooku důvěřovat?
Nějak sem si to tady pročítal a mezi ty často zmiňované patří mironet.cz, alza.cz a czechcomputer.cz
Sám si teď chci notes koupit a tak přemýšlím kde.
Nějak sem si to tady pročítal a mezi ty často zmiňované patří mironet.cz, alza.cz a czechcomputer.cz
Sám si teď chci notes koupit a tak přemýšlím kde.
ThinkPad T420
Ale na mironetu mají přednostní servis.. sice je to jen napsaný a jestli to tak funguje už nevím
http://servis.mironet.cz/
http://servis.mironet.cz/
ThinkPad T420
Já nakupuju v alze většinou jen drobnosti jako paměťové karty, klávesnice, myš, tiskárny atd a v mironetu vždy notebook (celkem 3 už), pár PDA atd, prostě dražší věci, většinou na notebooky jsou levnější a navíc ten předností servis fakt platí, naposledy při nákupu notebooku HP jsem dostala odkaz na stažení certifikátu na předností servis, sice jsem nezkoušela, ale věřím tomu. Mironet je dobrý obchod a není proč se ho bát.
Sony Vaio FW51JF - 16,4" FullHD
Já nakupuju v Alzasoftu, má dobré ceny a když něco objednám, druhý den to mám. Online vidím co mají na skladě a kolik kusů... vyhovuje mi to. Reklamace zatím v pohodě. Dělám servis PC, takže při dodací lhůtě 24 hod. nemusím mít vlastní sklad a když si založím několik košíků, kde mám vzorové sestavy, ceny se automaticky aktualizují, nepotřebuji ani žádný svůj ceník. Navíc tam pracuje hodně mých bývalých kolegů z Finetu.
Mironet je taky O.K., u některého zboží, jako jsou notebooky a další, má v poslední době lepší ceny.
Mironet je taky O.K., u některého zboží, jako jsou notebooky a další, má v poslední době lepší ceny.
Compal FL90.v2, GF 8600M GT 512MB, Intel C2 Duo T8100 Penryn 2.1 GHz, 4GB DDR2 667MHz
ja kupoval na czc tiskarnu a teda nic moc, prvni cekal sem asi mesic a pak me oznamili, ze uz tento typ mit nebudou, nakonec sem ji teda poridil z alfy a tam bez problemu, ale myslim ze se v kvalite prilis nelisi, jak alza/czc/mironet/.. mironet ma sympaticke ceny a jestli je i servis dobry tak bych pri dalsim planovanem nakupu (snad brzy) sel do nej
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“