kvalita Asus F3ka
kvalita Asus F3ka
Ahoj, uvazujio tomto notebooku Asus F3ka, chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti stimto NB, poruchovost, kvalita provedeni, vykon????
-
polo
Nemam sice F3KA mam F3JC(mam ale kamarata s F3KA)ale moj book ma rovnake sasi, mam ho uz vyse roka a zatial jedine co mozem zle o booku povedat je ze trosku vrzgaju panty a su volnejsie,inac moj nema ani jeden skrabanec vyzera ako novy, co sa tyka vykonu F3KA tak ten je velmi slusny potiahne v pohode vsetky nove hry aj na vyssich detailoch ati 2600 ma vyhodu oproti 8600 v nizsej spotrebe a vyzarovanom teple, Turion dako velmi netopi a na nove hry bohate staci to skor obmedzuje disk,grafika,RAM a az potom CPU, samotne spracovani je na celkom dobrej urovni pomerom k cene a vykonu ani vybava nesklame ale chce to opatrne zaobchadzanie sasi su celkom pevne s porovnaim napr, sasi MSI ci starsich acerov ktore su spracovane podstatne horsie...(Jedine slabsie miesto su panty,displej a to miesto medzi pantami tam nedoporucujem ani najmenej tlacit)
-
polo
neoexnet sa zakúpená vec pokoazí do xyz dni(tusim zavisi od predajcu neviem ci je to dane v zakone) ma kupujuci narok na vymenu tovaru za new kus alebo odstupenie od zmluvy. takze preto dostal peniaze. si zober ze bi to bolo fakt blbe kupis Nb za 30tis donesies domov a nefacha a potom budes mesiac cakat na peniaze..