kvalita Asus F3ka
kvalita Asus F3ka
Ahoj, uvazujio tomto notebooku Asus F3ka, chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti stimto NB, poruchovost, kvalita provedeni, vykon????
Nemam sice F3KA mam F3JC(mam ale kamarata s F3KA)ale moj book ma rovnake sasi, mam ho uz vyse roka a zatial jedine co mozem zle o booku povedat je ze trosku vrzgaju panty a su volnejsie,inac moj nema ani jeden skrabanec vyzera ako novy, co sa tyka vykonu F3KA tak ten je velmi slusny potiahne v pohode vsetky nove hry aj na vyssich detailoch ati 2600 ma vyhodu oproti 8600 v nizsej spotrebe a vyzarovanom teple, Turion dako velmi netopi a na nove hry bohate staci to skor obmedzuje disk,grafika,RAM a az potom CPU, samotne spracovani je na celkom dobrej urovni pomerom k cene a vykonu ani vybava nesklame ale chce to opatrne zaobchadzanie sasi su celkom pevne s porovnaim napr, sasi MSI ci starsich acerov ktore su spracovane podstatne horsie...(Jedine slabsie miesto su panty,displej a to miesto medzi pantami tam nedoporucujem ani najmenej tlacit)
neoexnet sa zakúpená vec pokoazí do xyz dni(tusim zavisi od predajcu neviem ci je to dane v zakone) ma kupujuci narok na vymenu tovaru za new kus alebo odstupenie od zmluvy. takze preto dostal peniaze. si zober ze bi to bolo fakt blbe kupis Nb za 30tis donesies domov a nefacha a potom budes mesiac cakat na peniaze..