Zdravim,
mam velky zaujem o kupu Toshiby X200-21K (mozno vsak pockam na 23G) a zatial nie som rozhodnuty, kde by som ju zakupil. Neviem, ci je vlastne nejaky rozdiel medzi obchodmi (teraz nemyslim cenovo, ale neskor pri servise / poruchach starostlivost, ochota atd.). Je lepsie kupit v nejakom predajcovi ako je Alza, Megaobchod abo pod. alebo priamo v Toshiba pobocke, napr. Ribbon?
http://www.ribbon.cz/
Za vsetky odpovede vopred dakujem.
Kde kupit Toshibu v CR?
já kupoval Toshibu v Ribbonu a v pohodě, jen jsem jim zavolal, řekl co chci a za pár dní jsem ho měl doma, řekl bych, že to tam asi mají nejlevnější
ještě se podívej na: www.chg.cz
ještě se podívej na: www.chg.cz
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Ribbon je zastoupení Toshiby v ČR, zdá se gut. Já to bral osobně v Alze, pač sem nechtěl jezdit po D1 do Brna, projel bych tu jejich slevu a vyšlo by to na stejno a posílat sem ho nechtěl, pač v Alze mi vyzkoušeli LCD notebooku, zda nemá vadné pixely ještě před koupí a myslim že je dobré ho vidět dřív, než ho člověk vezme.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
AzulEmpire7 píše:Njn, kupujem to cez otca (podnikatel) a ja sa do tychto DPH veci moc nevyznam, no podla jeho slov bez DPH len z cudziny. Ale dik, porozpravam sa s nim o tom.
Akurat premyslam, ze vravel o niecom v zmysle ze do zahranicia nemusia odvadzat dane abo tak.. Nevim, spytam.
Nevim jak na Slovensku ale v CR se urcite zahranicni prijmy a vydaje dani
Jinak Toshibu jsem kupoval z LAN-shopu (v Plzni), s firmou zatim docela spokojenost ale to pro tebe kdyz jsi ze Slovenska asi bude dost z ruky
Lenovo Ideapad Yoga 13
No povodne som uz pred Vianocami chcel kupit nejake VBI z TS-Bohemia (vtedy som este nevedel, ake je to "kvalitne", preto teraz presmerovanie na Toshibu) a vtedy s nimi otec volal a iba nieco spomenul a oni ze jasne, pojde to bez DPH, takze nevim. Este som ho nemal moc casu sa spytat, kedze spolu nebyame. No to je jedno, asi sa rozhodnem pre ten Ribbon. Ajtak dik.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“