Kde kupit Toshibu v CR?

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
AzulEmpire7

Kde kupit Toshibu v CR?

Příspěvekod AzulEmpire7 » 25 úno 2008 14:09

Zdravim,
mam velky zaujem o kupu Toshiby X200-21K (mozno vsak pockam na 23G) a zatial nie som rozhodnuty, kde by som ju zakupil. Neviem, ci je vlastne nejaky rozdiel medzi obchodmi (teraz nemyslim cenovo, ale neskor pri servise / poruchach starostlivost, ochota atd.). Je lepsie kupit v nejakom predajcovi ako je Alza, Megaobchod abo pod. alebo priamo v Toshiba pobocke, napr. Ribbon?
http://www.ribbon.cz/
Za vsetky odpovede vopred dakujem.

mivlak
guru

Příspěvekod mivlak » 25 úno 2008 14:18

já kupoval Toshibu v Ribbonu a v pohodě, jen jsem jim zavolal, řekl co chci a za pár dní jsem ho měl doma, řekl bych, že to tam asi mají nejlevnější
ještě se podívej na: www.chg.cz :wink:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

JSpalek
občas něco napíše

Příspěvekod JSpalek » 25 úno 2008 14:26

Ribbon je zastoupení Toshiby v ČR, zdá se gut. Já to bral osobně v Alze, pač sem nechtěl jezdit po D1 do Brna, projel bych tu jejich slevu a vyšlo by to na stejno a posílat sem ho nechtěl, pač v Alze mi vyzkoušeli LCD notebooku, zda nemá vadné pixely ještě před koupí a myslim že je dobré ho vidět dřív, než ho člověk vezme.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP

AzulEmpire7

Příspěvekod AzulEmpire7 » 25 úno 2008 14:40

Dik za odpovede. Asi sa predsalen rozhodnem pre jedneho z tych Toshiba predajcov. Ja pocestujem ajtak dost daleko, kedze som zo SR a kupujem nb v CR (bez DPH :D ), takze je jedno, kam az pojdem. Len ktory? Ma tu niekto nejake podrobnejsie skusenosti pls, ci Ribbon abo CHG? Budem vdacny za kazdy nazor.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 25 úno 2008 15:03

Ako chces kupovat notas v CR bez DPH? Pre Slovaka je to mozne jedine vtedy ak si zivnostnik/podnikatel, ale vtedy mozes bez DPH kupovat aj na Slovensku (teda si ju o 1/3 mesiace nechat vratit). V oboch pripadoch sa vsak musi jednat o nakup pre podnikatelske ucely (za ucelom dosiahnutia ziskuň.

C

AzulEmpire7

Příspěvekod AzulEmpire7 » 25 úno 2008 15:16

Njn, kupujem to cez otca (podnikatel) a ja sa do tychto DPH veci moc nevyznam, no podla jeho slov bez DPH len z cudziny. Ale dik, porozpravam sa s nim o tom.

Akurat premyslam, ze vravel o niecom v zmysle ze do zahranicia nemusia odvadzat dane abo tak.. Nevim, spytam.

sid
občas něco napíše

Příspěvekod sid » 28 úno 2008 12:28

AzulEmpire7 píše:Njn, kupujem to cez otca (podnikatel) a ja sa do tychto DPH veci moc nevyznam, no podla jeho slov bez DPH len z cudziny. Ale dik, porozpravam sa s nim o tom.

Akurat premyslam, ze vravel o niecom v zmysle ze do zahranicia nemusia odvadzat dane abo tak.. Nevim, spytam.

Nevim jak na Slovensku ale v CR se urcite zahranicni prijmy a vydaje dani :)
Jinak Toshibu jsem kupoval z LAN-shopu (v Plzni), s firmou zatim docela spokojenost ale to pro tebe kdyz jsi ze Slovenska asi bude dost z ruky :D
Lenovo Ideapad Yoga 13

AzulEmpire7

Příspěvekod AzulEmpire7 » 28 úno 2008 12:33

No povodne som uz pred Vianocami chcel kupit nejake VBI z TS-Bohemia (vtedy som este nevedel, ake je to "kvalitne", preto teraz presmerovanie na Toshibu) a vtedy s nimi otec volal a iba nieco spomenul a oni ze jasne, pojde to bez DPH, takze nevim. Este som ho nemal moc casu sa spytat, kedze spolu nebyame. No to je jedno, asi sa rozhodnem pre ten Ribbon. Ajtak dik.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 28 úno 2008 12:51

Aj v SR by to bolo v konecnom dosledku bez DPH; akurat by si to zaplatil teraz a potom by sa ti vratila.

POZOR - ak tvoj otec nie je platcom DPH v SR tak mu to bez DPH nepredaju ani v CR (teda mu to predaju len s DPH, ak tvoj otec nema IC DPH)!!!

C

AzulEmpire7

Příspěvekod AzulEmpire7 » 28 úno 2008 15:47

no stale som s nim nebol v kontakte, tak nevim. ale malo by to byt ok

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“