centos píše:Ghull: Ten tvůj odkaz je druhý zdroj, který píše, že tam je. Já jsem to zkoušel (už jsem to tu někde psal), systém normálně najel, ale grafárnu nenašel. To by mohlo naznačovat, že byla v provozu jiná, než standardní HD2600 a nebyly na ni tudíž ovladače. Špatná zpráva je, že mi to shodilo drivery i k té druhé kartě a musel jsem je reinstalovat. Od té doby se mi s tím nechce hrát Ale kvůli výdrži by to stálo za to vyřešit.
Integrovana grafika jde zapnout v BIOSu. Běžne ji zapinam na cesty. Problem s drivery lze vyresit pomoci hardwarovych profilu. Jeden profil na integrovanou grafiku a jeden profil na na HD2600. Slape to docela v pohode a doda na vydrzi asi 30min. Momentalne pouzivam modifikovane catalisty 8.1.
ASUS F3Ka - Turion X2 2GHz, 2GB RAM 667MHz, 160GB 5400, Radeon HD 2600, XP
Vista má automatické HW profily takže je to vylepšené o to že už netreba na začiatku zvoliť HW profil ale podľa pripojeného HW sa automaticky nastavý ten správny. Takže potom je to prepínanie GK pohodlnejšie. najlepšie by síce bolo keby to bolo niečo ala HybridPower ale nato si ešte chvilku počkáme
Jo? Jak jsem to zkoušel naposled, tak s int. GK to bylo celé jakési podivné, zpomalené.. zkusím tam teda natvrdo prasácky nainstalovat drivery jeden přes druhého a uvidím.
ASUS F3Ka, Arch linux bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Zdravím... Chci se jen zeptat,jestli někomu na tomhle noťasu jde pod XP-čkáma těch 5 tlačítek vedle zap/vyp??? Internet,přizpůsobení jasu,vypnutí touchpadu,změna profilu a přehrávač??? Jede mi z toho jen Net a Touchpad... Díky moc...
Chcem sa opitat na jednu vec, pocul som ze ked dlhsie mam zapnuty notbuk napriklat doma cez vykend tak je dobre vybrat baterku aby sa neopotrebovala ale zas ide som pocul ze je dobre ju mat stale v notbuku tak teraz neviem co je dobre ci ju mat stale zasunutu alebo obcas vyberat
Narazil jsem ještě na další problémek... Když něco kopíruju z DVD,tak se mi noťas neuvěřitelně seká a je pomalej... využívá asi 80% CPU... nevíte někdo čím to může bejt??? jesli třeba ovladačema??? mám je neoficiální na XP... thanks a čiao!!!
Asus F3KA AMD Turion 64X2 TL-60 2,0 GHz, 2X1024 DDR2 667MHz, ATI MOBILITY RADEON HD 2600 (1024 MB), Hitachi 160 GB, Win XP