ASUS F3KA-AP012
centos píše:Ghull: Ten tvůj odkaz je druhý zdroj, který píše, že tam je. Já jsem to zkoušel (už jsem to tu někde psal), systém normálně najel, ale grafárnu nenašel. To by mohlo naznačovat, že byla v provozu jiná, než standardní HD2600 a nebyly na ni tudíž ovladače. Špatná zpráva je, že mi to shodilo drivery i k té druhé kartě a musel jsem je reinstalovat. Od té doby se mi s tím nechce hrát Ale kvůli výdrži by to stálo za to vyřešit.
Integrovana grafika jde zapnout v BIOSu. Běžne ji zapinam na cesty. Problem s drivery lze vyresit pomoci hardwarovych profilu. Jeden profil na integrovanou grafiku a jeden profil na na HD2600. Slape to docela v pohode a doda na vydrzi asi 30min. Momentalne pouzivam modifikovane catalisty 8.1.
ASUS F3Ka - Turion X2 2GHz, 2GB RAM 667MHz, 160GB 5400, Radeon HD 2600, XP
Narazil jsem ještě na další problémek... Když něco kopíruju z DVD,tak se mi noťas neuvěřitelně seká a je pomalej... využívá asi 80% CPU... nevíte někdo čím to může bejt??? jesli třeba ovladačema??? mám je neoficiální na XP... thanks a čiao!!!
Asus F3KA AMD Turion 64X2 TL-60 2,0 GHz, 2X1024 DDR2 667MHz, ATI MOBILITY RADEON HD 2600 (1024 MB), Hitachi 160 GB, Win XP