17" nebo 15.4" v notebooku do 18k
17" nebo 15.4" v notebooku do 18k
Dobry den, mam na Vas dotaz. Chci si poridit notebook, jeho koncová cena by měla být do kolem 18k. Jsem student, a notebook potrebuju hlavne do skoly, na net, hudbu a filmy...hry jsou pro me vedlejsi..ale nehodilo by si zahrat obcas neco starsiho na odeagovani:) Vas se chci zeptat jestli se hlavne v teto cenove kategorii vyplati 17" notebook nebo to jaksi nema smysl(myslim v kvalite obrazu, rozliseni..atd), v budoucnu bych jej chtel totiz asi pouzivat i misto televize, takze bych si casem poridil TV-in. Pokud by to melo smysl, chtel bych od Vas nejaky notebook poradit. Dalsi pozadavky jsou: TV-in, pokud by byl v zakladu tak by to bylo jenom plus. Jinak vim, co jsem se dival ze ted jednou procesory od Intelu, takze bych tam chtel asi Intel core duo. Ramka je jasne ze min 1024, a hdd min. 120 GB (ze sveho PC jsem zvykly na 40, a ramku 256...takze to i tak pro me je dost rozdil
) Nemam moc rad hrany, vubec se mi nelibi design IBM Lenovo..takze bych to asi videl na nejake HP, F-S..nebo neco podobneho. Takove veci WLAN, Bluetooth, DVD-rw..jsou podle me samozrejmost...
Diky za Vase typy a nazory
17palec urcite ne, 18k je uz tak malo na kvalitni 15-ku.
ze se ti nelibi TP design, s tim nic neudelame...
z tech HP muzes mrknout treba na 6720s:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53176
ze se ti nelibi TP design, s tim nic neudelame...
z tech HP muzes mrknout treba na 6720s:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53176
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
na kvalitni ntb je to proste malo...
cim je ntb vetsi, tim lepsi musi byt konstrukce, aby snesla vetsi namahani (vetsi paky, sily momenty vsude pri namahani sasi, znas z fyziky)
a v teto cenove tride se i 15-ky notebooky krouti a prohybaji
proste nekde se setrit musi u tak levnych notebooku.
takze ne kvalita displeje, ale celeho sasi.
btw.displej bude udesny i tak ci tak, kdyz mas takovy limit.
kvalitnejsi jsou az disp. s vyssim nez standartnim rozlisenim, popr. sony x-black displeje...ale v teto cenove tride, jak uz jsem psal - nehrozi, bohuzel
cim je ntb vetsi, tim lepsi musi byt konstrukce, aby snesla vetsi namahani (vetsi paky, sily momenty vsude pri namahani sasi, znas z fyziky)
a v teto cenove tride se i 15-ky notebooky krouti a prohybaji
proste nekde se setrit musi u tak levnych notebooku.
takze ne kvalita displeje, ale celeho sasi.
btw.displej bude udesny i tak ci tak, kdyz mas takovy limit.
kvalitnejsi jsou az disp. s vyssim nez standartnim rozlisenim, popr. sony x-black displeje...ale v teto cenove tride, jak uz jsem psal - nehrozi, bohuzel
kazdy velky byk byl jednou tele
-
sirius1983
- Moderátor

Zatim diky za odpoved, a chci se zeptat jestli mate tedy jeste nejake dalsi typy, a taky bych se chtel zeptat ceho vseho bych se mel pri koupi vyvarovat. Jelikoz mam ucet u KB, tak tu mam jeste variantu vzit si od nich ten DELL Vostro™ 1500 na splatky, ale pripada mi ze ma slaby vykon za ty penize, to je ta znacka Dell tak draha, nebo je tak kvalitne zpracovany? Diky za odpoved
RemaXik píše:O tom nic nevim, nechces rict neco blizsiho?
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... c&start=15
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
sirius1983
- Moderátor

RemaXik píše:O tom nic nevim, nechces rict neco blizsiho? Ale ja stejne hlavne myslel a chtel vedet to, proc je ten notebook tak drahy, a jestli je cena adekvatni vykonu. Diky
tento dell rozhodně nehraje na nějaký extra výkon, ale oceníš vynikající magnesiovou konstrukci a také on-site záruku v ceně, kterou bys musel u jiných notebooků přikoupit zvlášť...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“