Dobry den, mam na Vas dotaz. Chci si poridit notebook, jeho koncová cena by měla být do kolem 18k. Jsem student, a notebook potrebuju hlavne do skoly, na net, hudbu a filmy...hry jsou pro me vedlejsi..ale nehodilo by si zahrat obcas neco starsiho na odeagovani:) Vas se chci zeptat jestli se hlavne v teto cenove kategorii vyplati 17" notebook nebo to jaksi nema smysl(myslim v kvalite obrazu, rozliseni..atd), v budoucnu bych jej chtel totiz asi pouzivat i misto televize, takze bych si casem poridil TV-in. Pokud by to melo smysl, chtel bych od Vas nejaky notebook poradit. Dalsi pozadavky jsou: TV-in, pokud by byl v zakladu tak by to bylo jenom plus. Jinak vim, co jsem se dival ze ted jednou procesory od Intelu, takze bych tam chtel asi Intel core duo. Ramka je jasne ze min 1024, a hdd min. 120 GB (ze sveho PC jsem zvykly na 40, a ramku 256...takze to i tak pro me je dost rozdil

) Nemam moc rad hrany, vubec se mi nelibi design IBM Lenovo..takze bych to asi videl na nejake HP, F-S..nebo neco podobneho. Takove veci WLAN, Bluetooth, DVD-rw..jsou podle me samozrejmost...

Diky za Vase typy a nazory