Asi vemu od Koudyho.
Ty Delly se mi libi stale vic. Chci nejakyho mazlika, co by mi nejaky ten patek vydrzel a nemusel ho brzy pohrbit.
Myslel jsem na Lenovo TP R61 ale zda se mi to trosku nudny business notebook - tichle, chladne, kvalitni ale nudne !
Pak se mi taky libi Sony FZ31 (v M verzi ale pouze Blu-ray combo bez paleni v Z verzi pomerne drahe)
No on Dell za tu Blu-ray mechaniku taky nechce malo, to si delaji srandu ne ?
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
) Nevite zda pujde pak vymenit v XPS modelech ?
Chci neco hezkeho, multimedialniho, kvalitnejsiho a tak nejak zhruba na vsechno
))
Libi se mi proste Dell XPS a jeho Media Direct, dalkac, HDMI, provedeni pantu, moznost blu-ray palirny atd atd...
Mam ale par dotazu zrejme trosku OT v tomto vlaknu, ale snad nevadi.
Proc maji pouze 100 mbit ethernet ? skoda
( ja myslel ze gigabitlan je uz docela standard.
Co ten HSDPA modul, je pouzitelnej u nas ? To umi zpetne i GPRS a EDGE nebo jen ty ultrarychle prenosy ktere snad zadny operator nepodporuje ?
Kdy budou davat Blu-ray mechaniku i do XPS 1330 ?
1330 je moc pekna, lehka, tenka, malinka a dlouho vydrzi ale asi bych na ten displej nevidel
( Oci uz mi tak dobre neslouzi. (mozna je lepsi varianta silnejsi bryle a jemnejsi displej hehe) Radsi ale asi vemu XPS 1530 s pouze 1280x800. Opravdu je pak ten displej v tomto rozliseni mene kvalitni ?
Co odlesky na displeji ? TP R61 ma matny ale zase leskly je na multimedia a barvicky urcite lepsi.
Kdy budou davat Penryna i do XPS 1530, kdyz ve 1330 uz davno je ? Kdyz uz to kupuju, tak uz chci 3 MB L2 cache, SSE4 a halvne mensi spotrebu (45 nm)
Kdyz si tedy objednam 2GHz, 8400 GS a 5400 ot disk, nebude mi vetrak porad frcet, kdyz budu treba pouze webovat ze ne ?
Diky
Martin
pomerne novy Dell fanda