Zabezpečení notebooku
Avast 4.0 hoem edition
Kerio Personal Firewall
Spyware Terminator
vše free + firewall na routeru
- dva roky bez jediný infekce a to často prolejzam stránky typu astalavista.com a spol, takže si myslim že dost rizikovky.
AVG sem i neosvědčil, pořád mi nacházel faky tipu že doc kterej sme včera napsal je reklamní software a skákalo mi tma upozornění atd, takže avast, ale hodně doporučujou i NOD32
Kerio Personal Firewall
Spyware Terminator
vše free + firewall na routeru
- dva roky bez jediný infekce a to často prolejzam stránky typu astalavista.com a spol, takže si myslim že dost rizikovky.
AVG sem i neosvědčil, pořád mi nacházel faky tipu že doc kterej sme včera napsal je reklamní software a skákalo mi tma upozornění atd, takže avast, ale hodně doporučujou i NOD32
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- guru
momentálne testujem Eset SS, to to v poho, mám z neho dobrý pocit, oveľa lepší ako z prvých RC a po RC verzií (bol veľmi nestabilný) len jeho antispyware je slabé
inak eset je špička, dobry a jednoduchy firewall ktorý som používal je ZoneAlarm a veľa dobrého počujem na Comodo a ako antispyware spybot a spyware terminator
okrem Eset SS nepoužívam ani som nepoužívak aktívnu antispyware ochranu
inak eset je špička, dobry a jednoduchy firewall ktorý som používal je ZoneAlarm a veľa dobrého počujem na Comodo a ako antispyware spybot a spyware terminator
okrem Eset SS nepoužívam ani som nepoužívak aktívnu antispyware ochranu

Re: jakej firewall na vistu?
foto1977 píše:...
p.s. nevíte kdy (a zda) bude nové AVG 8 free???
Předem díky za radu.
vzhledem k tomu, že 8 je venku teprv od konce února... to asi ještě chvilku potrvá. ale 7.5 bude ještě do konce roku určitě podporovaná, takže netřeba mít obavy.

no ja krome klasiky Spybotu pouzivam Avira Antivir - jeste sem to tu neslysel - basic verze je free a sem s nim prozatim spokojeny...
mel sem jeste Spyware terminatora, ale po instalaci SP1 na Visty me zacal nejak blbnout a ocividne si s nim moc nepotykal, tam musel pryc...
mel sem jeste Spyware terminatora, ale po instalaci SP1 na Visty me zacal nejak blbnout a ocividne si s nim moc nepotykal, tam musel pryc...
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“