Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
JiMi píše:No mam to na praci , ale chci aby mi na tom neco jelo aspon na urovni hratelnosti , na poradne parby a LAN-Party mam stolni PC, vim ze na praci se nejvice hodi 6710b , ale treba W40k , nebo UT2004 si tam asi na hratelne urovni nepustim , prave proto mi prisel nejvesti kompromis ten FSC v5545 , ale srdcem jsem pro HP , takze proto tento post. Ikdyz FSC neni tak nejhorsi , rozhodne lepsi nez Asus nebo Acer.
jinak UT04 jsem spustil na mé X1250 v pohodě..sic jen demo a UT03 hraju na high
tak to bude jednoduchý hrál jsem demo UT04 detaily na střední...fps??WTF?? já vůbec nevím..nejsem pařmen..notebook mám spíše na školu, kancelářinu a na net..a přenášení..
jasně, že pojede..proč by nejelo, s kámošem to hrajeme na C2D 1,66ghz a intel GMA950. Prostě ber pracovní notas, ten starý hry utáhne v poho a neřeš nesmysly..
mobilcarl píše:jasně, že pojede..proč by nejelo, s kámošem to hrajeme na C2D 1,66ghz a intel GMA950. Prostě ber pracovní notas, ten starý hry utáhne v poho a neřeš nesmysly..
ježiš..dyt si říkal, že hraní her skoro ne..kdo by na těhlech noteboocích zkoušel hry...
někteří by ti tu poradili MSI...Oh yeah, lets buy it..ježiš kašli na hry..co ti to dá..