NFS: Pro street vs GeForce Go 8400M GS (128MB VRAM)
-
Ares
- píše často
-
neoexnet
- guru
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
no jak pro koho..tak hra si našla miliony, ne-li více nadšenců. Tunit auta bylo fakt skvělý. A co se týče most wanted, tak se mi dost líbily. Jinak richrda jsem nehrál, ale myslím, že na collina 2 nemá asi vůbec nic..maxxz píše:Prostreet je stejně jako celá serie NFS od Underground nechutnou arkádovkou. Radši Richard Burns Rally brm brmmmmmmobilcarl píše:pro streety jsou nejlépe hratelný na skvělým stolím pc s 5.1 reprákama na plný pecky...skvělý zážitek pro automaniaky jako já..vřele doporučuji..musel jsem doslova utírat slinu..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
maxxz
- guru
Richard Burns Rally je lepší asi 10x než Colin McRae Rally 2 a to že mě dvojka ze serie CMR bavila nejvíc. Říkám, prostě je to nechutná arkádovka pro masy. Nejlepší byli Hot Pursuit byl to tuším 3 díl. A dobrej byl ještě 4. Porsche unleashed mě moc nebavilo ale taky to nebyl špatný díl. Underground 1 bylo něco nového, takže to bylo zábavný, po doježdění už bych to ale znovu nehrál. Underground 2 stálo za prd. Most Wanted se chtělo vrátit tak trochu do serie NFS díky honičkám s policajtama, ale nepovedlo se. Carbon nebyl dobrý díl. Nové ProStreet nejsou kromě prvků omlácení auta nic moc.
tento účet již není aktivní.
-
kultus
- guru
-
tunak
- píše často
-
Solitary
- Moderátor
Co bylo na NFS:Porsche tak prelomoveho? Krome toho, ze tebe bavil nejvic. Jen se tam jezdili zavody, coz uz bylo v jinych dilech... prelomova byla NFS3 diky zahrnutym honickam s policii, kterou jeste dnes pouzili v NFS:MW... a hodne opomijena 4, ktera zahrnovala karieru, kde si clovek vydelaval turnajema a kupoval auta... coz by se dalo prirovnat k novym NFS, kde si tez auta musite kupovat... Porsche bylo jen oblibene, ale nic noveho.
-
maxxz
- guru
-
Anonym
- občas něco napíše
-
neoexnet
- guru
-
polo
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
-
neoexnet
- guru
-
tunak
- píše často
Přelomové bylo opuštění arkády, mód kariéry a továrního jezdce, desing tratí, vyrovnanost a množství aut, fyzikální model jízdy a poškození... a honičky s policií za přelomové opravdu nepovažuju, protože ty jsou stále stejné, na rozdíl od pětky, kdy jsi musel zapojit i mozek. A mluvit o kariéře ve čtyřce? No tak to prosím...Solitary píše:Co bylo na NFS:Porsche tak prelomoveho? Krome toho, ze tebe bavil nejvic. Jen se tam jezdili zavody, coz uz bylo v jinych dilech... prelomova byla NFS3 diky zahrnutym honickam s policii, kterou jeste dnes pouzili v NFS:MW... a hodne opomijena 4, ktera zahrnovala karieru, kde si clovek vydelaval turnajema a kupoval auta... coz by se dalo prirovnat k novym NFS, kde si tez auta musite kupovat... Porsche bylo jen oblibene, ale nic noveho.
Takže mnoho nového, zdaleka nejvíc, ze všech dílů NFS.