NFS: Pro street vs GeForce Go 8400M GS (128MB VRAM)
maxxz píše:mobilcarl píše:pro streety jsou nejlépe hratelný na skvělým stolím pc s 5.1 reprákama na plný pecky...skvělý zážitek pro automaniaky jako já..vřele doporučuji..musel jsem doslova utírat slinu..
Prostreet je stejně jako celá serie NFS od Underground nechutnou arkádovkou. Radši Richard Burns Rally brm brmmmmm
no jak pro koho..tak hra si našla miliony, ne-li více nadšenců. Tunit auta bylo fakt skvělý. A co se týče most wanted, tak se mi dost líbily. Jinak richrda jsem nehrál, ale myslím, že na collina 2 nemá asi vůbec nic..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Richard Burns Rally je lepší asi 10x než Colin McRae Rally 2 a to že mě dvojka ze serie CMR bavila nejvíc. Říkám, prostě je to nechutná arkádovka pro masy. Nejlepší byli Hot Pursuit byl to tuším 3 díl. A dobrej byl ještě 4. Porsche unleashed mě moc nebavilo ale taky to nebyl špatný díl. Underground 1 bylo něco nového, takže to bylo zábavný, po doježdění už bych to ale znovu nehrál. Underground 2 stálo za prd. Most Wanted se chtělo vrátit tak trochu do serie NFS díky honičkám s policajtama, ale nepovedlo se. Carbon nebyl dobrý díl. Nové ProStreet nejsou kromě prvků omlácení auta nic moc.
tento účet již není aktivní.
Co bylo na NFS:Porsche tak prelomoveho? Krome toho, ze tebe bavil nejvic. Jen se tam jezdili zavody, coz uz bylo v jinych dilech... prelomova byla NFS3 diky zahrnutym honickam s policii, kterou jeste dnes pouzili v NFS:MW... a hodne opomijena 4, ktera zahrnovala karieru, kde si clovek vydelaval turnajema a kupoval auta... coz by se dalo prirovnat k novym NFS, kde si tez auta musite kupovat... Porsche bylo jen oblibene, ale nic noveho.
Solitary píše:Co bylo na NFS:Porsche tak prelomoveho? Krome toho, ze tebe bavil nejvic. Jen se tam jezdili zavody, coz uz bylo v jinych dilech... prelomova byla NFS3 diky zahrnutym honickam s policii, kterou jeste dnes pouzili v NFS:MW... a hodne opomijena 4, ktera zahrnovala karieru, kde si clovek vydelaval turnajema a kupoval auta... coz by se dalo prirovnat k novym NFS, kde si tez auta musite kupovat... Porsche bylo jen oblibene, ale nic noveho.
Přelomové bylo opuštění arkády, mód kariéry a továrního jezdce, desing tratí, vyrovnanost a množství aut, fyzikální model jízdy a poškození... a honičky s policií za přelomové opravdu nepovažuju, protože ty jsou stále stejné, na rozdíl od pětky, kdy jsi musel zapojit i mozek. A mluvit o kariéře ve čtyřce? No tak to prosím... opravdu těžko můžeš srovnávat, že ano. Ostatně v pátém dílu jsi dostal přehled o padesátiletém vývoji automobilového průmyslu.
Takže mnoho nového, zdaleka nejvíc, ze všech dílů NFS.