Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dobre coskoro to urcite nafotim stylom ako ti, Napr. vedla na porovnanie mozem dat napr. Hp compaq 6720,DELL latitude D600,ASUS A6Km/A9Rp alrbo nieco ine napr. tencompaq ma strasny AUoptronic kram tam to pekne ukaze...Na svojom booku nemam Vistu takze to pozadie budem musiet asi pohladat...
Bohužel jsem se sony nikdy moc nepracoval, ale po tom, co tu Krevety ukázal, musím před X-black displejem smeknout. Takovouto kvalitu bych od WXGA rozhodně nečekal...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Ten je ponel je fakt velmi dobry,(Moj som povazval za velmi dobry ale na ten krevetyho urcite nema) Zial clovek malokedy pokial kupuje cez eshop vie aky displej dostane a rozdieli su priepastne...
To si nemyslim, sony vali do jednoho modelu porad to samy od jednoho vyrobce, se kterym ma smlouvu na tyhle panely, ktere bezne asi nekoupis ... nemyslim si tedy, ze by jine FZ21Z melo horsi panel, uz jen proto, ze notesovych panelu se 2 CCFL by se dalo spocitat na prstech jedne ruky
je fakt, že tím, že jde o dvě lampy se počet výrobců asi sníží. možná si sony výrobce hodně vybírá, ale těžko říct, jestli až tak, že by měla jen jednoho...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
sem psal model, tech modelu je u nas podstatne mene nez v zahranici urcite cela rada FZ bude pouzivat odlisne panely, nicmene sony je v oblasti zobrazovaci techniky jistym standardem, tak si nemyslim, ze by si dovolili dodat nejakej shit