Notebook do 45tis SKK bez DPH

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 03 lis 2008 21:57

U mě nakonec rozhodly hlavně srdeční sympatie k jedné značek, protože kvalitou a výbavou jsou ty notebooky tak vyrovnané, že ani s nejním neuděláš žádnou chybu...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 03 lis 2008 22:08

Bubu píše:Ako som spomínala, na váhe mi takmer absolútne nezálež(kým to nie je ťažké 10kg a zvládnem to odniesť...)

pokial ti na vahe nezalezi tak zober HP
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 03 lis 2008 22:15

Tady je to tak jedno, co vyberes... To uz jsou top modely. Pokud ti uz na nicem jinem tolik nezalezi, mrknul bych se na rozlozeni portu, treba ti nektery z nich bude vyhovovat vic. Pak se zamer na klavesnici - taky ji maji oba odlisnou. A naposeldy bych mrknul na ten vzhled - jeden se ti prece musi libit vic. :wink: A nebo pokud se ti libi oba stejne, tak posledni moje rada zni - hod si minci a mas to vyresene. :D
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 04 lis 2008 05:36

snad se dá rozhodnout ještě podle softwaru.Z Thinkpadu můžeš odinstalovat snad všechny podpůrné utility a pojede v pohodě,U Elite si nejsem tak jist že když se zbavíš těch jejich super utilit,zdali ho vůbec spustíš a to nemluvím o instalaci driverů které výrobci aktualizují snad jen na vánoce a nové ti tam HP prostě nepustí...já jen pro to jediné bych si HP ani v budoucnu nekoupil i kdyby to byl sebelepší stroj...někomu to ale vadit nemusí :D
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

peterk0

Příspěvekod peterk0 » 04 lis 2008 09:47

mam t500 a mozem len doporucit, velmi podareny notebook, vydrzi mi na 6cell baterke 5 hodin so zap wifi a jasom na 20%, myslim, ze na 9cell+ultra bay sa kludne dostanes na 7-8 hodin

CeCo

Příspěvekod CeCo » 04 lis 2008 10:22

Gogo píše:snad se dá rozhodnout ještě podle softwaru.Z Thinkpadu můžeš odinstalovat snad všechny podpůrné utility a pojede v pohodě,U Elite si nejsem tak jist že když se zbavíš těch jejich super utilit,zdali ho vůbec spustíš a to nemluvím o instalaci driverů které výrobci aktualizují snad jen na vánoce a nové ti tam HP prostě nepustí...já jen pro to jediné bych si HP ani v budoucnu nekoupil i kdyby to byl sebelepší stroj...někomu to ale vadit nemusí :D

Neboj, HP v pohode spustis aj bez tych utilit a genericke drivery ti nepusti ani Lenovo ;-) (vid swarmov blog o tom, ako na Thinkpad musel vratit origos ovladace od Lenova po tom, co mu tie Intel genuine blbli)

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“