Notebook do 45tis SKK bez DPH
-
- Moderátor
Tady je to tak jedno, co vyberes... To uz jsou top modely. Pokud ti uz na nicem jinem tolik nezalezi, mrknul bych se na rozlozeni portu, treba ti nektery z nich bude vyhovovat vic. Pak se zamer na klavesnici - taky ji maji oba odlisnou. A naposeldy bych mrknul na ten vzhled - jeden se ti prece musi libit vic. A nebo pokud se ti libi oba stejne, tak posledni moje rada zni - hod si minci a mas to vyresene.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
snad se dá rozhodnout ještě podle softwaru.Z Thinkpadu můžeš odinstalovat snad všechny podpůrné utility a pojede v pohodě,U Elite si nejsem tak jist že když se zbavíš těch jejich super utilit,zdali ho vůbec spustíš a to nemluvím o instalaci driverů které výrobci aktualizují snad jen na vánoce a nové ti tam HP prostě nepustí...já jen pro to jediné bych si HP ani v budoucnu nekoupil i kdyby to byl sebelepší stroj...někomu to ale vadit nemusí
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Gogo píše:snad se dá rozhodnout ještě podle softwaru.Z Thinkpadu můžeš odinstalovat snad všechny podpůrné utility a pojede v pohodě,U Elite si nejsem tak jist že když se zbavíš těch jejich super utilit,zdali ho vůbec spustíš a to nemluvím o instalaci driverů které výrobci aktualizují snad jen na vánoce a nové ti tam HP prostě nepustí...já jen pro to jediné bych si HP ani v budoucnu nekoupil i kdyby to byl sebelepší stroj...někomu to ale vadit nemusí
Neboj, HP v pohode spustis aj bez tych utilit a genericke drivery ti nepusti ani Lenovo (vid swarmov blog o tom, ako na Thinkpad musel vratit origos ovladace od Lenova po tom, co mu tie Intel genuine blbli)
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“