Notebook do 45tis SKK bez DPH
-
sirius1983
- Moderátor
-
Ghost
- Moderátor
-
Michal27
- zlobivá kočička
Tady je to tak jedno, co vyberes... To uz jsou top modely. Pokud ti uz na nicem jinem tolik nezalezi, mrknul bych se na rozlozeni portu, treba ti nektery z nich bude vyhovovat vic. Pak se zamer na klavesnici - taky ji maji oba odlisnou. A naposeldy bych mrknul na ten vzhled - jeden se ti prece musi libit vic.
A nebo pokud se ti libi oba stejne, tak posledni moje rada zni - hod si minci a mas to vyresene. 
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
Gogo
- guru
snad se dá rozhodnout ještě podle softwaru.Z Thinkpadu můžeš odinstalovat snad všechny podpůrné utility a pojede v pohodě,U Elite si nejsem tak jist že když se zbavíš těch jejich super utilit,zdali ho vůbec spustíš a to nemluvím o instalaci driverů které výrobci aktualizují snad jen na vánoce a nové ti tam HP prostě nepustí...já jen pro to jediné bych si HP ani v budoucnu nekoupil i kdyby to byl sebelepší stroj...někomu to ale vadit nemusí 
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
peterk0
-
CeCo
Gogo píše:snad se dá rozhodnout ještě podle softwaru.Z Thinkpadu můžeš odinstalovat snad všechny podpůrné utility a pojede v pohodě,U Elite si nejsem tak jist že když se zbavíš těch jejich super utilit,zdali ho vůbec spustíš a to nemluvím o instalaci driverů které výrobci aktualizují snad jen na vánoce a nové ti tam HP prostě nepustí...já jen pro to jediné bych si HP ani v budoucnu nekoupil i kdyby to byl sebelepší stroj...někomu to ale vadit nemusí
Neboj, HP v pohode spustis aj bez tych utilit a genericke drivery ti nepusti ani Lenovo
C