bABRAK píše:No zda sa, ze tu nie je nikto kto ma realne skusenosti s SSDckami. Priznam sa, ze som cakal ze uz niekoho zlakali lacne SSDcka od OCZ. Ono je pravda, ze az take lacne nie su:-)
Skoda.
Ja ich uz pouzivam cca 2 mesiace. Mam dva intel x25e v raid0. Su sice drahe, ale rozhodne uz na platne neprejdem. Narast tam je viditelny a nie ako poniektori pisu ze to stoji za houby. Dnesne ssd budu vykonom obmedzene kym tu budeme mat sata2. Staci si pozriet ssd od fusionu do pci express, je to asi 8 krat rychlejsie riesenie. ale aj pomaly 8x vyssia cena
Skusal som na tych ssd sucasne kopirovat 10 niekolko gb suborov z hdd a nato som skusil pustit aplikaciu adobe photoshop, da sa povedat ze som si ani nevsimol rozdiel pri spusteni tej aplikacie, ci sa nieco kopcilo alebo nie. Spustenie bola sekundova zalezitost. Podobne test som skusal na predchadzajucich, 2 krat wd raptor v raid0 a tam bol o dost viditelny rozdiel v rychlosti.
Vecsina ludi na ssd nadava, no kazdy z nich ochutnal 3 tisic korunove ssd, je jasne ze 15-20 000 za ssd je naozaj vela, to ale bola aj radeon 9800vka ked vysla. Cize takto by som sa nato nepozeral.