muj nazor na tablet obecne, nemel jsem nikdy droida ani apple a ani se nepriklanim k jedne ci druhe znacce:
- tablet pc, ntb nenahradi ve smyslu pracovnich zalezitosti to je jasny, pocitejme ze dotycny ma pc ci ntb
- ten kdo to nechce na hry a na machrovani pred kamaradama, ale hodla si to v klidu vzit do ruky jako a4 a netahat konstrukci notebooku, je dle me na cteni, i v ramci moznosti s dockem na delsi psani tablet uplne v pohode
- ten kdo chce pendlovat mezi praci a domovem jajo ja, urcite oceni snazsi pristup do zarizeni- usb
secteno potrzeno:
podpora usb, microsd
co nejmensi vaha, pro ovladani zarizeni z jedne ruky
moznost doku, klavesnice
podle me potom ma smysl koupit tablet.
a pokud neni win 7 dobra volba u tabletu, tak u me z nabizenych tabletu soucastnosti jasne vede:
samsung galaxy tab p7310 8.9
a ted mi to vyvratte
"konzumni ntb" na misto tablet, do 14k
update:
tak jeste stale vaham mezi tabletem (galaxy tab 10.1) a ntb (mala uhlopricka, aby se dal konzumne pouzit)
zarizeni bude slouzit na cteni obsahu www, maily, pdf, el. knizky. nebude na filmy, na hry ani na prac. ucely.
jasna volba tablet, ale trosku me strasi fakt, kdyz si budu chtit napsat neco delsiho, ntb hodim na kolena a jedu, to u tabletu bude horsi, ale zase ma setrnejsi displej na cteni...
jednoducha otazka, kdyby jste v mem pripade nesli do tabletu, jaky notebook, netbook by to vyhral?
dekuji.
tak jeste stale vaham mezi tabletem (galaxy tab 10.1) a ntb (mala uhlopricka, aby se dal konzumne pouzit)
zarizeni bude slouzit na cteni obsahu www, maily, pdf, el. knizky. nebude na filmy, na hry ani na prac. ucely.
jasna volba tablet, ale trosku me strasi fakt, kdyz si budu chtit napsat neco delsiho, ntb hodim na kolena a jedu, to u tabletu bude horsi, ale zase ma setrnejsi displej na cteni...
jednoducha otazka, kdyby jste v mem pripade nesli do tabletu, jaky notebook, netbook by to vyhral?
dekuji.
Jak píše Ghost, displej tabletu je ten samej princip jako u notebooku, takže "šetrnější na čtení" je pěkná blbost.
Pro oči příjemnější je e-ink což je něco úplně jinýho, používá se u čteček e-booků (např. Kindle). Pomaleji se překresluje, je většinou černobílej a nemá vlastní podsvícení = potřebuješ zdroj světla abys na tom něco viděl.
A můj tip na tablet pro tebe? Thinkpad tablet s klávesnicí...
Pro oči příjemnější je e-ink což je něco úplně jinýho, používá se u čteček e-booků (např. Kindle). Pomaleji se překresluje, je většinou černobílej a nemá vlastní podsvícení = potřebuješ zdroj světla abys na tom něco viděl.
A můj tip na tablet pro tebe? Thinkpad tablet s klávesnicí...
kdyz bych sel do tabletu tak jasne gt 10.1 ci 8.9 do ruky jsou pouzitelny- lehky, ale nejsem si jist s tim psanim. tabletu s dockem je dost, ale vseci tezky jako prase viz asus.
nicmene kdybych se rozhodl pro ntb, jaky by jste mi doporucili?
ps: bratr ma ipad a rikal ze kdyz z toho cte el. knizky tak ho tak nebolej oci jako na desktopu, pry tam je na to technologie, tak na tom asi neco bude...
nicmene kdybych se rozhodl pro ntb, jaky by jste mi doporucili?
ps: bratr ma ipad a rikal ze kdyz z toho cte el. knizky tak ho tak nebolej oci jako na desktopu, pry tam je na to technologie, tak na tom asi neco bude...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“